Clauss Paaske
Clauss Jøren Paaske

Jeg er født den 14. december 1959, og har ved siden af mit borgerlige erhverv, arbejdet med Healing, Fjernhealing, Samtaleterapi,  Kranio-Sakral Terapi og Massage, Samt en kombination af alt.

Til forsiden
Siden min barndom har jeg kunne se, mærke og høre, hvad andre ikke kunne. Ved at "stille ind" på en klient, kan jeg mærke hvor en smerte eller ubalance sidder,  hvor og hvornår den er opstået og derved kan jeg heale på årsagen, så problemet ikke opstår igen. Jeg kan mærke, hvordan andre har det – fysisk og psykisk og jeg får vejledning fra åndelig side til at hjælpe.
Når jeg opholder mig i et hus eller taler med en person, som har en ånd eller sjælen af afdød boende, er jeg i stand til at tale med og hjælpe denne over på den anden side.

To lærere har betydet meget for mit arbejde som healer: Kurt Erlingsson, der har delt sin viden om healing med mig, og Sven Riis Jensen, der har udvidet min åndelige horisont
Jeg har deltaget i kurserne KranioSakral Terapi I, II, III, IV, V, til dyr og til børn og behandling af kæbe, kæbeled, nakke, skuldre,arme, ryg, lænd, bækken og ben, Behandlingsteknikker samt Helse massage og Organ massage på Alternativ Balance Centret i Haslev.
KranioSakral Terapi II, III, og til børn på Instituttet for Kraniosakral Terapi i Odense. Energimedicin ved Jim Oschman (USA). Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære på Odense Zoneterapeut skole.
Jeg er teknonom i ledelsesteknik og har læst NLP (neuro lingvistisk programmering) og formidling på Future Pace i Stenstrup ved Svendborg.
Jeg er indehaver og underviser her på centeret.

Jeg har egen klinik på Regstrupvej 51 (Regstrup) – 5800 Nyborg
Telefon nr. 65 36 17 40 Bedst mellem 15:00 og 16:00.
E-Mail: clauss@abc-center.dk

Sådan arbejder jeg.
Alle kan heale eller lære at heale, eneste forudsætning er at have lyst og vilje til at hjælpe eller gøre noget for sine medmennesker eller medskabninger. Det er muligt at heale alle levende skabninger, eneste betingelse er at kunne skabe tillid til, at det jeg gør vil hjælpe.
  Hvad skal der så til for at heale ?. Jo først og fremmest kærlighed eller kærlighedsenergi, for healing er energistrømninger. Prøv at tænke på en som du nærer stor kærlighed til, mærk varmen stige op i kroppen. Træk vejret dybt, forestil dig at du lader denne varme strømme ud i dine hænder, hvis den udvalgte er ved siden af, så prøv at lægge hånden på dennes hånd og mærk hvordan varmen strømmer igennem jer. Det er ikke alle som kan gå ind i sig selv ved første forsøg, så fortvivl ikke. Dette var kun en lille prøve, for at vise hvad der sker.
  Det er klart, at jeg ikke kan bruge af min egen energi til at heale flere klienter om dagen, for så ville jeg slide mig helt op. Jeg er nød til at hente den energi, som jeg bruger til at heale med fra mine åndelige hjælpere. Det er her at kurser og indvielser kommer ind. Der er mange måder at heale på, der er nogle som har bestemte ritualer og håndstillinger, nogle skal sige bestemte lyde, hvorvidt det er bedre eller dårligere skal jeg ikke kunne sige.
  Den metode jeg bruger er helt enkel. Jeg beder mine åndelige hjælpere om at give den, som skal heales, den energi som der er behov for og vejlede mig til at gøre og sige, hvad der skal gøres.
  Der vil så opstå en varme på det sted, som bliver healet. Varmen opstår ved, at det sted som der heales på er ved at blive rettet op, renset eller hvad det nu er der heales for, derefter kan jeg så trække de urenheder ud, eller stryge energilegemet for at afbalancere.

Jeg er medlem af KST Foreningen, LNS, Healer ringen.

Healer ringen
 

Tilbage til forsiden