Hvad er Muskelterapi     Tilbage til forsiden

Kranio-Sakral Terapi          Organmassage

AnsigtsløftningsteknikBehandling af Kæbe og Kæbeled

Dehandling af Nakke, Skuldre, Arme, Ryg, Lænd, Bækken og Ben

Samtale     Dyre behandling       Healing      FjernHealing

Klinik Regstrupvej 51 i Nyborg
Ring for tidsbestilling på Tlf. 65 36 17 40 bedst mellem 15 - 16

Hvad kan vi tilbyde dig, som klient, kursist og uddannelses søgende:

- Bindevævsmassage, der aktiverer bindevævet, så spændings niveauet og  elasticiteten i muskulaturen  bliver afbalanceret.

- Helsemassage som er en massage med olie til at løsne muskel infiltrationer og spændinger.

- Kranio-Sakral Terapi, en blid behandling af kranie bunden, rygsøjlen og lænden, som kan løsne op for ubalancer, smerter og give et bedre blod omløb til området.

- Kæbe og kæbeleds massage, som kan afhjælpe mange problemer, der har med kæbens funktion at gøre, bl.a. skæren tænder.

- Healing, som er en behandling, hvor der tilføres den energi som, der er brug for i netop den situation du befinder dig i.

- Fjernhealing, der er samme behandling som med healing, der foregår uden berøring.

- Ansigt Løftnings Teknik, som er en teknik til at løsne muskler, sener og led i ansigtet, for at give en mere homogen ansigt struktur.

- Organmassage, som er en metode til at afspænde de indre organer, og flytte f.eks. en nedsunken nyere på plads.

Det er vigtigt for os at du er åben og ærlig over for os og for dig selv, og at når du har taget din beslutning,  vil gå hel hjertet ind for det, du har besluttet dig for. En ting skal du huske på, du er den vigtigste person i resten af dit liv, og vi er her kun for at hjælpe dig til at have det godt med dig selv.
 

Muskelterapi

Muskelterapi er en dybdegående behandling, der på en specifik og effektiv måde afbalancerer spændingsniveauet i muskelhinder, sener, ledbånd, hud og knoglehinder, dette  og oliemassage kombineres med undervisning i bevægelse og afspænding som et middel til større kropsbevidsthed.
Sundheden i hver eneste celle i den levende krop er afhængig af blodets, lymfens og andre væskers cirkulation. Hver gang dit hjerte slår, bliver oxygen og ernæring flyttet gennem dine arterier og kapillærer til hver eneste levende celle i din krop. Derefter samler blod og lymfe affaldsprodukterne fra cellemetabolismen og fører dem væk. Hjerteslaget pumper blodet ud i kroppens forskellige væv, men bevægelse i resten af kroppen er nødvendig for at pumpe blod og lymfe tilbage.

Er der behov for denne terapi?

Svaret er ja, for vi kører på høje omdrejninger både på jobbet og i fritiden. Alle de mange krav, vi skal leve op til, kan forårsage fysiske og psykiske spændinger og smerter, som er strenge at leve med. Her kommer muskelterapien ind og afhjælper ofte forbavsende hurtigt spændinger i nakke, skuldre, ryg, arme og ben. I klinikken har jeg med gode resultater afhjulpet bl.a. rygsmerter, spændingshovedpine, smerter ved gigt, iskias og sportsskader.
Er du "kæbebider" vil en lokal behandling, hvor jeg kombinerer Muskelterapien med Kranio-Sakral Terapi, omkring mund og hals påvirke mange problemer med hoved, ører og tænder, med snorken og "skæren tænder".
 
 

                                                  Tilbage til top
Kranio-Sakral Terapi

Det er nødvendigt for hjernens - og kroppens - funktion, at Kranio-Sakral systemet fungerer, som det skal. Problemer i dette system, kan stamme fra fødslen, en ulykke, et slag i hovedet, ryggen, korsbenet eller halebenet, eller problemerne kan gradvis opstå på grund af en dårlig holdning. Ofte vil denne terapi hjælpe mennesker, der før kun har haft korttids-virkning af massage og manipulation af knoglerne. I disse tilfælde er det virkelig tilfredsstillende at kunne kombinere Muskelterapi med Kranio-Sakral Terapi.
Det skal også nævnes, at til børn med motoriske og psykiske problemer har Kranio-Sakral Terapien vist sig helt fremragende.

Hvordan foregår det?

Du ligger på ryggen og nyder behandlingen. På specielle steder på hoved, nakke, ryg og korsben anvender jeg et meget let 5 grams tryk, svarende til vægten af et stykke A4-papir. Du oplever nu en dyb form for afslapning, der virker som en behagelig næsten søvntilstand. Men kun "næsten", for samtidig er du i den afslappede tilstand bevidst om dine omgivelser.

KST Foreningen

                                                   Tilbage til top
Ansigtsløftningsteknik

Er en dybtgående behandling, hvor samtlige (98) muskler i ansigtet, på halsen og baghovedet bliver løsnet/strammet op. Ofte kan man have traumer fra slag, fald, ulykker eller oplevelser i livet, dette ”binder” musklerne så de ikke fungerer optimalt, ved at give en blid form for massage kan jeg løsne disse ”bindinger”, så man får et mere afslappet og levende udseende.
Efter en times afslappende, blid og behagelig ansigtsmassage, vil du opleve, hvor effektiv behandlingen kan være. Du kan se resultatet og føle velbehaget i resten af kroppen.
Når vi kigger nøjere, har alle mennesker et asymmetrisk ansigt, men hvor markant er denne asymmetri? Alle mennesker spænder nogle muskler mere på den ene side og andre muskler på den anden side. Jo mere spænding, der er i musklerne i ansigtet som helhed, des mere asymmetrisk vil man se ud. Ved at afbalancere spændingsniveauet i ansigtsmusklerne, kommer de to sider til at ligne hinanden mere.
Med  Ansigtsløftningsmassage vil du få et mere afbalanceret ansigtsudtryk og se mere afslappet og dermed yngre ud.

Behandlingen foregår over 6 gange af 1 times varighed, med 1-2 uger imellem hver behandling.

Tilbage til top

Organmassage

Organmassage kan hjælpe dig med at genoprette optimalt helbred og funktion i dine vitale organer. Denne præcise form for massage forbedrer cirkulationen. Teknikkerne i organmassage frigør spændinger i musklerne rundt om og i selve organerne. Organmassage stammer fra osteopater (en lille gruppe læger i USA, som traditionelt arbejdede med massage som supplement til deres medicinske praksis).
De forskellige dele af mave-tarmkanalen (spiserør, mave, tolvfingertarm, tyndtarm, tyktarm og endetarm) har muskler, der fører føden frem i fordøjelseskanalen. Hvis bevægelsen i disse muskler er nedsat p.g.a. arvæv efter operationer eller fra spændinger, er disse muskler mindre effektive.
Disse fordøjelsesorganer, såvel som andre organer (milt, nyrer, blære, galdeblære og lever), er afhængige af andre musklers bevægelser for at føre blodet tilbage til hjertet.
Organerne er afhængige af musklernes rytmiske spænding og afspænding i de muskler, der omgiver abdomen – vejrtrækningsdiaphragma ovenover trykker ned, mavemusklerne foran trykker organerne tilbage, og musklerne langs rygraden bagtil ændrer abdomens form og rum.
Vi får stadig flere problemer, fordi vi sidder for meget både på arbejde og i vor fritid.
Enhver reduktion i cirkulationen kan skabe et problem i et organ og sænke det generelle sundhedsniveau hos individet. Hvis der har været reduceret cirkulation i flere år eller tiår, kan celler, væv eller endog hele organer blive syge. Derfor kan organmassage – ved at forbedre bevægelse og cirkulation – hjælpe mange mennesker med at genskabe eller vedligeholde deres helbred.

Tilbage til top

Til www.abc-center.dk

Kæbe og kæbeledbehandling

Er en blid afslapning af musklerne i og omkring munden, i ansigtet, på halsen og på hovedet, som har med kæbens funktion at gøre. Massagen kombineres med Kranio- Sakral Terapi, der afbalancerer kæbeledene, hovedet og tænderne i forhold til hinanden.
Denne behandling kan afhjælpe mange problemer  med bl.a. skæren tænder, snorken, hovedpiner, der stammer fra kæbeledene og/eller fra tænderne.

Tilbage til top

Behandling af Nakke, Skuldre, Arme, Ryg, Lænd, Bækken og Ben

Denne behandling foregår ved hjælp af trikker punkter, og massage af de muskler og knogler som har været udsat for overbelastning eller slid, behandlingen afhænger meget af  hvor letionen befinder sig og her vil der typisk være tale om en kombination af Muskelterapi og Kranio Sakral Terapi og Healing, sammen med trikker punkterne, der kan i nogle tilfælde behandles på 1 - 2 behandlinger og i andre (hvis der er tale om en gammel skade) være behov for 6 – 7 behandlinger.

Samtale

Formålet med samtale er af skabe en dialog med klienten, så denne føler sig tryg og i gode hænder hos behandleren, og at give behandler nogle værktøj til at finde frem til hvad klinet formål med at komme til behandling, og lave en målsætning for behandlingen, som klient og behandler kan stå inde for.

Der vil i løbet af samtalen kunne komme ting frem om årsagen til at klienten har et behov for behandling og hvad for en form for behandling der skal til for at løse klientens problem,

Behandling af dyr

Behandling af dyr foregår med en kombination af Kranio-Sakral Terapi til dyr, Healing og samtale, ved hjælp af min evne til at se og mærke hvad der er årsag til en skavank, kan jeg "tale" med dyret, og finde en behandling som den kan være med til, denne behandling kan være Kranio-Sakral Terapi og eller Healing, dyret vil på denne måde hurtigt have tillid til at det behandleren foretager sig er for at den kan få det bedre, uanset om der er tale om et adfærds eller krops problem.

Se programmet "Han taler med dyrene" som blev sendt på TV2 FYN, klik her http://www.tv2fyn.dk/video/11409

Tilbage til top

Healing

Healing er en af de ældste behandlingsmetoder, der til stadighed bliver anvendt over alt i verden, healingen foregår ved at behandleren, bestiller den healings energi (som klienten har behov for, til at rette op på en ubalance) hos de åndelige vejleder som er ekspert i lige netop den del som klienten har brug for, dette kan tage fra 10 sekunder og op til flere timer, healingen kan altså fortsætte længe efter klienten er taget hjem.
Healing på klinikken foregår individuelt afhængig af dit behov. I nogle tilfælde kombineres Healing med Clairvoyance, Kranio-Sakral Terapi  og NLP.

Skal man tro på det?

Healing er energi strømme, som ikke er afhængig af tro, en forudsætning for at Healing virker, er kun at du ønsker at der sker en healing, at du er åben og ærlig over for dig selv, samt at du har tillid til at du får den Healing som du har brug for.
Er det så et spørgsmål om tro, eller er det et spørgsmål om at have tillid, til at du får den behandling du fortjener? Det er op til dig at vurdere, vi har tillid til, at du tager den rigtige beslutning for dig.

Fjernhealing

Fjernhealing er præcis det samme, som den healing som foregår på klinikken, eneste forskel er at klienten ikke er i samme rum som behandleren, og at de åndelige hjælpere skal gøre hele arbejdet selv.

For at bestille fjernhealing skal du blot ringe Telefon nr. 65 36 17 40 og oplyse dit navn, din alder, den by du bor i og hvad du gerne vil heales for.
Når du har aftalt en healing, kan du sætte dig i en behagelig stol eller lægge dig, tag en dyb indånding og mærk at hele kroppen bliver afslappet,  healingen kan nu begynde, den varer ca. 15 min.

Hvis du er tilfreds og ønsker at betale for fjernhealingen, kan du gå i Danske Bank og indsætte et beløb på: konto nr. 3218-3218808077 eller sende en check, og vi siger tak.
 

Til forsiden