Kranio- Sakral Terapi kurser

 KST til dyr   KST til børn   Kursusplan

Massage Kurser  Kursusplan for Massage

 Kurser i Behandling af ryg, lænd, bækken og ben

Kurser i Behandling af  nakke, skuldre og arme

Kurser i Behandling af kæbe og kæbeled

Kursus i Samtale Teknikker

Healings kurser

Gentage kurser i KST

Til forsiden

Brochure print

Kurser i Kranio-Sakral Terapi

Kranio-Sakral Terapi I: (KST  I)  5 dage, opdelt i 3 dele.
KranioSakral Terapi kurserne (KST  I &  II) er, udover at være baseret på Upledgers 10 trins teknikker, også indeholde sekvenser af biomekaniske- og tensegrity teknikker fra Alain Gehin (F), energiteknikker fra Jim Oschman (USA) og de sociale autonome nervesystem fra Stephen Porges (USA).

Vi vil undervise om de psykiske aspekter ved KranioSakral Terapi og hvordan din rolle er i forhold til din klient. Du vil på kurserne få nogle hjælpemidler, der kan bruges til frigørelse af din klients fysiske og psykiske signaler.

1. del:
På dette modul vil du få en forståelse af kronisk stress. Du vil lære at teste, om din klient har stress og hvordan du behandler det.
Du lærer om KranioSakral-systemets grundlæggende anatomi og fysiologi, hvordan du mærker knoglernes bevægelse (rytmen). Du vil få nogle teknikker, så du kan arbejde med KranioSakral rytmens hurtighed.
Du vil komme til at arbejde med afslapning af nakke, ryg og lænd, samt med at give en bedre cirkulation af væskerne i kroppen, og gøre din klient "klar" til den egentlige KranioSakral Terapi.

2. del:
På dette modul vil du arbejde med hjerne- og rygmarvshinderne, således at de bliver elastiske og smidige, og dermed giver plads til bevægelse af bl.a. knogler, nerver og hjernen.
Du vil lære at afslappe kæbeledet samt lære en teknik til at afslappe kraniebunden.

3. del: opfølgning
Bliver afholdt 1-2 måneder efter modul 2. På denne dag vil vi repetere teknikkerne, du vil kunne udveksle erfaringer med dine medkursister og du vil få supervision på din oplevelser.
Pris inkl. 1 ekstra dag: Kr. 4000,00

Kursusplan

Kranio-Sakral Terapi II: (KST II)  6 dage, opdelt i 3 dele.
1. del:
Starter med gentagelse af nogle af teknikkerne fra KST I med en ny synsvinkel, således at du kan gennemføre teknikkerne på en hurtigere og meget effektiv måde.
Derefter vil du lære teknikker til en grundig behandling af ledene i kraniebunden. Du får nogle teknikker, så du kan afslappe ansigtsknogler, tænder og kæbe.

2. del.
Du vil på denne del komme til at arbejde med forskellige energiteknikker, og lære nogle flere teknikker til afslapning af hele rygsøjlen, fra haleben til hovedet.
Du vil lære hvordan du på en blid og effektiv måde kan afslappe det sociale nervesystem, ved at behandle hals og ansigt.
Du vil lære at se, mærke og lytte til klienten og dennes krop, så du kan væge de teknikker som kan genskabe balancen.

3. del - opfølgning.
Bliver afholdt 1-2 måneder efter del 2. På denne dag vil vi repetere teknikkerne, du vil kunne udveksle erfaringer med din medkursister og du vil få supervision på din oplevelser.
Pris inkl. 1 ekstra dag: Kr. 4800,00
 

Kranio-Sakral Terapi til Børn:  (KST Børn) 2 dage (16 timer)
Når et barn bliver født, er kraniet endnu ikke fuldt udviklet. Dette må du tage hensyn til i behandlingen. På kurset lærer du hvordan barnets Kranio-Sakral system udvikler sig og du vil lære de specielle teknikker, som er gode til børn i forskellige aldre.
Du vil lære, hvordan du behandler for tidligt fødte børn og hvilke problemer de kan have.
Vi vil også komme ind på, hvordan du snakker med børnene og deres forældre. Børn reagerer på en anderledes måde end voksne, både på behandlingen og på din optræden som behandler. Du vil lære at tyde barnets signaler, så du på den måde bedst muligt undgår at overskride barnets grænser.
Forudsætning for deltagelse er KST I, hos os eller en anden KST lærer.
Pris: Kr. 1700,00

Tilbage til top

KST til Børn, fortsætterkursus:  2 dage (16 timer)
På dette kursus vil du lære at arbejde med skader, som barnet har fået før, under og efter fødslen. Ved at arbejde på og med barnets styrkelinier i hovedet samt muskler og knogler i kroppen, vil du kunne korrigere for mange fødselsskader. Du vil lære at behandle forskellige deformationer af kroppen, f.eks. af hovedet, ryggen, fødderne og knæene.
Når barnet begynder at bevæge sig rundt, kan der opstå nogle skader, som du vil få brug for at kunne behandle, så her vil du få nogle gode teknikker, der kan korrigere forskellige problemer med led og ledbånd.
Forudsætning for deltagelse er: KST I & II hos os eller en anden KST-lærer og KST til børn hos os.
Pris: Kr. 1700,00
Kursusplan

Supervision af KST:
På kurserne KST I & II er der indlagt 1 ekstra dag, til opfølgning af kurserne – efter ca. 2 måneder, hvor vi deler erfaringer med hinanden og  repeterer teknikkerne.
Har du brug for at repetere KST I eller KST II, kan du melde dig til opfølgningsdagen.
Pris: Kr. 800,00
 

BioMekaniske Teknikker KST III - IX  : 7 kurser i alt 22 dage (176 timer)
På disse kurser vil du kunne udbygge din forståelse for de biomekaniske teknikker af KST.  Du vil lære at diagnosticere, hvor problemerne er i kraniet ud fra, hvad din klient fortæller dig, hvad du  objektivt ser og hvad du mærker på kraniet.
Du vil lære at udføre over 100 teknikker fra Alain Gehin (F), hvor du, ud fra din diagnose, kan vælge den eller de specifikke teknikker, som vil kunne løsne op for ubalancer i ansigt og kranie. Du lærer på en hel anden og unik måde, at rette op på skævheder og ubalancer i hele kroppen og i det kraniosakrale system.
Du lærer at udføre teknikkerne fra 3 forskellige behandlingsprotokoller. Ud fra en objektiv diagnose, bestemmes hvilken protokol, der skal behandles efter.
Forudsætning for deltagelse er: KST I & II hos os, Alternativ Balance Center eller Stanley Rosenberg Instituttet i 2002 eller senere.
Ring og hør nærmere.
Pris:Kr. 3.200 for KST III og Kr. 2.400 for resten i alt. Kr. 17.600,00

Som led i supervisionsprogrammet bliver der ca. een aften hver anden måneden holdt 2 timers supervision.
Pris: Kr. 200,00

Er du tilmeldt en af vore uddannelser, er det gratis at deltage i alle supervisions- dage/aftener, der bliver afholdt på Centret.

Tilbage til top

Er det længe siden du har været på KST kursus, eller har du ikke øvet teknikkerne grundigt nok og er usikker på om du gør det rigtigt. For dig vil jeg holde gentagelses kursus i KST I & KST II - Kurserne vare én dag. På denne dag kan du repetere kurset, teknikkerne vil blive gentaget og i kan behandle på hinanden. Tilbudet gælder for ALLE, der har KST I eller KST II enten hos mig eller på en anden skole. Kurserne vil blive oprettet efter behov.
Pris: Kr. 800,00
 

Kranio- Sakral Terapi til dyr:  2 dag (16 timer)
På kurset vil du lære hvordan du kan behandle dyr med KST. Du vil få et indblik i den relevante anatomi hos hunden, katten og hesten. Du vil få viden om, hvordan dyrene reagerer på KST og hvordan du kan håndtere dyrene og deres ”forældre”.
Forudsætning for deltagelse i kurset er KST I, hos os eller en anden KST-lærer.
Pris: Kr. 1700,00

Massage kurser

Helsemassage: 4 weekender (64 timer)
Her lærer du at give massage med olie, så din klient opnår større velvære, eller til at ”samle” kroppen igen f.eks. efter en behandling på den ene skulder.
På dette kursus vil du få et overblik over hele kroppen og dens opbygning.  Du vil få en almen viden om kroppens anatomiske orientering og opdeling, og en almen viden om knoglerne, musklerne, huden og nervesystemet.
Der bliver undervist i de grundlæggende massageteknikker, der bruges ved oliemassage. Du vil lære at give en afslappende kropsmassage helt fra tåspidserne til hårrødderne, hvor du vil kunne give hele kroppen - arme, ben, ansigt, hænder og fødder en helt speciel fornemmelse af afslapning.
Pris: Kr. 6500,00

Tilbage til top

Behandlingsteknikker: 3 X 2 dage  (48 timer)
Her lærer du nogle specifikke, nemme og meget effektive former for energi-massageteknikker til at afbalancere spændingsniveauet i huden, sener, ledbånd, muskler og knogler. Du lærer om meridianerne og akupunkturpunkterne, samt at arbejde med dem.
Du vil lære om kroppens bindevæv og dens opbygning samt at stille forskellige diagnoser på, hvor der er ubalance i kroppen og hvordan du behandler disse.
Kurset og behandlingsteknikkerne bygger på den sidste nye forskning i biofysik og forståelse af kroppens bindevæv, Energimedicin fra Jim Oschman (USA), Tensegrity Energi Teknikker fra Alain Gehin (F), Rosenberg Teknik fra Stanley Rosenberg (DK) og Kinesiologi.
Pris: Kr. 4900,00

Kursusplan

Behandlingskurser:
På behandlingskurserne bliver alle relevante knogler og muskler gennemgået med hæfte, udspring, funktion, hvilke nerver der innerverer musklerne, hvilken meridianbane, der påvirker musklen og hvor trigger punkterne til afslapning af musklen er.
 

Behandling af ryg, lænd, bækken og ben: 3 X 2 dage (48 timer)
Her lærer du at behandle den øverste og den nederste del af ryggen, korsbenet, bækkenet og benene med enkle og blide teknikker. Du kommer også til at arbejde med øvelser, der styrker og afslapper musklerne. Når du er færdig med kurset, kan du afbalancere hele ryggen, forbedre bevægelsen og lindre de fleste problemer med stivhed eller smerter i kroppen. Eller specifikke lidelser som f.eks. bækkenløsning, iskias eller en forstuvet fod.
Pris: Kr. 4900,00
 

Behandling af nakke, skuldre og arme:  3 X 2 dage (48 timer)
Her lærer du at afslappe arme-, skuldre-, hals- og nakkemusklerne med enkle og blide teknikker. Du vil lære effektive øvelser, der styrker og afslapper musklerne.
Efter kurset kan du behandle de fleste opgaver med hovedpine, smerter i nakke, skuldre og arme, f.eks. piskesmæld, frossen skulder og tennisalbue.
Pris: Kr. 4900,00

Tilbage til top

Behandling af kæbe og kæbeled: 3 dage (24 timer)
På dette kursus vil du lære at kombinere Kranio-Sakral Teknikkerne med blid afslapning af musklerne i og omkring munden, i ansigtet, på halsen og på hovedet, som har med kæbens funktion at gøre. Efter kurset kan du afhjælpe mange problemer med bl.a. skæren tænder, snorken og hovedpine, der stammer fra kæbeledene og/eller fra tænderne.
Forudsætning for deltagelse er KST II, hos os eller en anden KST-lærer, hvor du har lært at arbejde med kæben og ansigtsknoglerne.
Pris: Kr. 2500,00

Behandling af ryg, lænd, bækken, ben, nakke, skuldre, arme, kæbe og kæbeled: Aften hold 30 X 4 timer (120 timer)
Pris: Kr. 12.000,00 eller, 2100,00 kr. ved tilmelding derefter 2000,00 kr. pr. månede i 5 måneder.

Healings kurser

Hvorfor gøre det svært for dig selv!
Lær at heale på den mest enkle måde!
Lær at bruge energien optimalt!

Undervisningen og selve metoderne på disse kurser, er nye og mere effektive end set tidligere.
Der bliver lagt meget vægt på, at du finder din egen måde at give healing på, snarere end at skulle gøre det samme som alle andre, eller at skulle indrette dig efter et bestemt system.

Undervisere på disse kurser, hvor der er tale om individuel undervisning, eller meget små hold er:

Maribo - Sjælland: Clauss Paaske  Tlf. 65361740
Nyborg - Fyn: Clauss Paaske  Tlf. 65361740
Skærbæk - Jylland: Sven Riis Jensen Tlf. 74753777
Der vil blive oprettet kurser i det omfang der er behov, ring og hør nærmere.Eller se kursus plan.

Tilbage til top

Healing I: 1 dag (ca. 9 timer)
På dette kursus lærer du at lave en komplet behandling. Du får styrket dine healingskanaler via energiforøgelse. Du lærer, hvordan du nemmest og stærkest kontakter din skytsånd, åndelige vejledere og Mestrene til hjælp i behandlinger. Du lærer om din egen beskyttelse.
Du behøver ikke nogen forudsætninger for at deltage på dette kursus.
Pris: Kr. 1650,00

Kursusplan

Healing II: 1 dag (ca. 8 timer)
Her får du en simpel indføring i de 7 stråler/Mestre. Styrken i arbejdet med Mestrene bliver forstærket via indvielse. Endvidere lærer du at lave Mesteressenser (at kode vand, olie m.m. med Mestrenes energi). Du lærer at kende mestrenes energier og at arbejde med dem.
Forudsætning for deltagelse er Healing I.
Pris: Kr. 1650,00
 

Healing III: 1 dag (ca. 8 timer)
På denne dag etablerer du, via indvielse og kodning af en personlig ejendel, en stærkere og dybere kontakt til dit højere selv. Du lærer også, hvordan du bruger dit højere selv i healingsøjemed. En 100% kontakt til dit højere selv betyder, at du har indblik i fortid, nutid og fremtid (Clairvoyance, klarhøring, klarføling o.s.v.)
Du vil få fjernet nogle af de blokeringer, der ligger og spærrer for din sjælskontakt. Udviklingen mod dit højere selv accelereres hermed kraftigt. Du lærer at rense huse/rum og at neutralisere jordstråler og vandårer. Medbring en ring, halskæde eller lignende til indkodning.
Forudsætning for deltagelse er Healing II.
Pris: Kr. 1650,00

Healing af Dyr: 2 dage (16 timer)
På kurset vil du lære om dyrets anatomi i korte træk, så du vil være i stand til at på betrykkende vis at finde en metode til behandling af dyret, du vil få værktøj til at komme i kontakt med og skabe tillid til at du kan hjælpe dyret, du vil i nogen udstrækning være i stand til at finde årsagen til en skavank, og vide hvad der skal til for at rette denne og i fremtiden undgå at den opstår igen.
Forudsætning for deltagelse er Healing I,.Healing II og Healing III.
Pris: kr. 1700,00

Samtale Teknikker:

Samtale Teknikker:  3 x 2 dage (48 timer)
Formålet med dette kursus er at forberede kursisten til at møde og skabe en dialog med klienten, så denne føler sig tryg og i gode hænder hos behandleren, og at give behandler nogle værktøj til at finde frem til hvad klinet formål med at komme til behandling, og lave en målsætning for behandlingen, som klient og behandler kan stå inde for.
Kursisten vil i løbet af kursus forløbet lære at åbne en samtale og at møde klient, ved at kunne aflæse kropssprog og stemme, du lære sammen med klient at formulere en målsætning for klienten og forløbet af behandling,
Pris: Kr. 4.900,00

Forandrings Teknikker: 3 x 2 dage (48 timer)
Du vil på dette kursus lære at foretage en forandring af sindet ved hjælp af nogle specielle teknikker.
Ved brug af tidslinie terapi, tranceinduktion og indkodning.
Forudsætning for deltagelse er Samtale Teknikker.
Pris: Kr. 4.900,00

Tilbage til top

Opstart af virksomhed:

Opstart af virksomhed:  2 dage (af min. 8 timer)
1. dag bliver der undervist i psykologi, målsætning for start af klinik og fremtiden. Der er mange overvejelser, du skal gøre og mange forudsætninger, der skal være tilstede for at kunne starte en klinik. Spørgsmålene hvor?- hvordan?- hvornår? og hvorfor? er særdeles relevante i den sammenhæng. Sidst, men ikke mindst, har du grundlaget og opbakningen fra dine omgivelser til at starte en klinik?
2. dag indeholder alt, hvad du som alternativ behandler har pligt til at vide om - regnskab, love, regler, bekendtgørelser og annoncering m.m. Du vil også få vejledning i, hvordan du praktisk starter din klinik – vedr. papirarbejde, tilladelser fra myndigheder, forsikring osv.
Det normale sluttidspunkt kl. 17.00, kan sandsynligvis ikke overholdes på disse 2 dage.
Kursister, der ikke er tilmeldt vore uddannelser, kan deltage på 1. og/eller 2. dagen
Pris pr. dag:  Kr. 900,00
Kursusplan

Tilmelding og information:

Åbent hus:
Den 1. Mandag i lige måned, vil Centeret holde åbent hus fra kl. 19.00 til 21.00, så elever kan øve sig enten på hinanden eller på de tilstedeværende gæster. Du kan også komme og høre om uddannelser og kurser vi afholder her på centret.

Kurser afholdes:
Fyn: Regstrupvej 51 i Aunslev - Nyborg.
Sjælland: i Maribo: Knuttenborgvej 22 - Maribo
Hvor intet andet er oplyst, starter undervisningen kl. 9.00 og slutter kl. ca. 17.00. Weekend-kurser er fredag fra kl. 16.00 til kl. 20.00,  lørdag og søndag fra kl. 9.00 til ca. 17.00.
Supervision af KST, ca. 1 aften om måneden fra kl. 19.00 til 21.00

Tilbage til top
Gentagelse af kurser:
Er det længe siden, du har været på kursus eller har du ikke øvet teknikkerne grundigt nok. Er du usikker på, om du gør det rigtigt eller mangler du mere information. Så kan du gentage kurserne for ½ pris.

Overnatning:
Der er muligheder for at overnatte gratis på Centret. Ring til os og få mere information.

Tilmelding og information:
På Tlf. 65 36 17 40  E-mail: clauss@abc-center.dk

Din tilmelding til et kursus er først gældende ved fuld betaling eller indbetaling af depositum Kr. 900.00.   Restbeløbet skal være betalt senest 2 uger før kurset afholdes.
Når du tilmelder dig en af vore uddannelser, betaler du Kr. 4000,00 i depositum, som udlignes i forbindelse med projekt/eksamen, er alle supervisions dage/aftner gratis i hele uddannelses forløbet. Såfremt du ikke ønsker at fuldføre uddannelsen, dækker dit depositum betaling for supervision.

Der betales til:
ABC Center, Regstrupvej 51 – 5800 Nyborg, CVR-nr. 27747868.  Du kan betale online ved af overføre beløbet til kontonr. 3218-3218808077. Mærk med navn og kursus nr.

Tilbage til top

Underviser Clauss Paaske, Nyborg og Maribo
Indehaver af ABC Center, Teknonom i ledelsesteknik og læst NLP og formidling på Future page, underviser i Healing, Kranio Sakral Terapi, Massage, Behandlings kurser, Samtale og Forandrings Teknikker, Organ Massage samt opstart af virksomhed.

Gæstelærere:
Der vil på nogle af vore kurser, blive tilkaldt lærekræfter udefra, som ved meget om et specifikt emne.
 

Tilbage til forsiden